Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

?>
post-title Γιορτάζουμε μαζί σας περισσότερα από 3.000 Facebook Likes https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/social_3000_likes.jpg 2017-10-25 19:07:42 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Μπατσί, Ξενοδοχείο

Γιορτάζουμε μαζί σας περισσότερα από 3.000 Facebook Likes

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Μπατσί, Ξενοδοχείο
Γιορτάζουμε μαζί σας περισσότερα από 3.000 Facebook Likes

3.000 Facebook Likes | Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας

Ξενοδοχείο στην Άνδρο - Hotel in AndrosΜόλις πριν λίγες μέρες φτάσαμε τα 3.000 Facebook likes. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και την συμβολή σας, ώστε να φτάσουμε σε αυτό το “Ορόσημο των Κοινωνικών Δικτύων” όπως το αποκαλούν οι digital marketers. Για όσους δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook και στα κοινωνικά δίκτυα, αισθανόμαστε και εκτιμούμε την υποστήριξή σας και γι ‘αυτό σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι αυτό το “επίτευγμα” μας παρακινεί να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για την ικανοποίηση σας.

Guest Review Award 2016Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε κάθε χρόνο βελτιωμένες υπηρεσίες, σε ένα βελτιωμένο χώρο. Ελπίζουμε ότι αυτό το “ορόσημο” να αποτελεί ένδειξη ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια σε αυτό που κάνουμε και η εκτίμησή σας σημαίνει τα πάντα για εμάς. Είτε προέρχεται από μια σελίδα στο Facebook, το twitter, Google + ή όποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο. Νιώθουμε το ίδιο περήφανοι όπως τότε. Τότε που λάβαμε το Guest Review Award 2016 από την Booking.comΜείνετε συνδεδεμένοι… τα καλύτερα έρχονται!

social_3000_likes_multilang

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο