Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

?>
post-title Νέα κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο μας https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/Screen-Shot-2016-10-21-at-23.57.56.png 2016-11-10 11:00:39 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή

Νέα κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο μας

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή
Νέα κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο μας

Νέα κατασκευή ιστοσελίδας hotel-chryssiakti.gr

Καλωσορίσατε στο νέο και ανανεωμένο hotel-chryssiakti.gr. Η κατασκευή ιστοσελίδας με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ήταν το επόμενο βήμα. Με φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης αλλά και ταχύτητα φόρτωσης σε smartphone συσκευές  ήταν το επόμενο βήμα.  Να παρουσίασουμε το ξενοδοχείο μας, το μεράκι μας και τη νέα μας προσέγγιση στην φιλοξενία. Την φιλοσοφία μας, η πίστη στην ποιότητα και την εξέλιξη. Την φιλοσοφία που εφαρμόζουμε στην δουλεία μας, στην εξυπηρέτηση και στο χώρο που σας φιλοξενούμε. Το ζήτημα όμως για εμάς είναι να μην εξελισόμαστε μόνο σε αυτά τα πεδία. Η τεχνολογία και το Internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Γι’αυτό πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις. Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο ξενοδοχείο μας αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις στο τεχνολογικό τοπίο έπρεπε να αλλάξουμε. Να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα αναβαθμισμένη στα σημερινά πρότυπα, τουλάχιστον όσον αφορά την κατασκευή της και τον σχεδιασμό της.

Κατασκευή ιστοσελίδας σε συνεργασία με την otherwise

Την κατασκευή ιστοσελίδας ανέλαβε η otherwise | Creative + Web Experts με σκοπό την δημιουργία μιας σύγχρονης διαδικτυακής παρουσίας. Παρουσιά φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, φιλικής προς όλες τις συσκευές tablets και smartphones, η οποία είναι γρήγορη στη φόρτωση με επιπλέον πληροφορίες και σύγχρονο σχεδιασμό. Επίσης το ξενοδοχείο μας απέκτησε και το δικό του blog. Από εκεί μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με το ξενοδοχείο, εκδηλώσεις και θέματα για την Άνδρο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, μας δίνει την δύναμη να εξελισόμαστε δημιουργικά!

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο