Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

?>
post-title To Chryssi Akti σάρωσε τα βραβεία στα “Travelmyth Awards 2022” https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/chryssi-akti-travel-myth.jpg 2022-05-03 11:18:22 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Χρυσή Ακτή

To Chryssi Akti σάρωσε τα βραβεία στα “Travelmyth Awards 2022”

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Χρυσή Ακτή
To Chryssi Akti σάρωσε τα βραβεία στα “Travelmyth Awards 2022”

Το Chryssi Akti, για ακόμα μία φορά, σάρωσε τα βραβεία στο Travelmyth Awards 2022, παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν. Η προσπάθεια που καταβάλαμε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις καινούργιες καταστάσεις ήταν μεγάλη και είχε πάντα ως γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Με σύμμαχο τις ομορφιές της Άνδρου καταφέραμε να σας χαρίσουμε μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής, ώστε να αφήσετε πίσω όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητάς σας. Η ανταμοιβή μας; Το χαμόγελό σας και η στήριξή σας στα φετινά βραβεία των Travelmyth Awards 2022.

Travelmyth Awards 2022 – Τέσσερα σπουδαία βραβεία

Travelmyth awards 2022

Στα φετινά βραβεία των Travelmyth Awards 2022 το Chryssi Akti βρέθηκε μέσα στους μεγάλους διακριθέντες, κάνοντας φυσικά την μεγάλη διαφορά στο πανέμορφο νησί της Άνδρου, αλλά και στις Κυκλάδες γενικότερα. Η ικανοποίησή μας είναι πολύ μεγάλη και νιώθουμε πολύ περήφανοι που οι προσπάθειες μας και η φιλοξενία μας επιβραβεύονται κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με το Travelmyth το Chryssi Akti είναι ανάμεσα στα 10 καλύτερα Ξενοδοχεία τριών αστέρων σε όλες τις Κυκλάδες και στα τρία καλύτερα στο αρχοντικό νησί της Άνδρου. Επιπλέον, βρίσκεται στα 30 καλύτερα ξενοδοχεία τριών αστέρων σε ολόκληρο το Αιγαίο, μια διάκριση πραγματικά εντυπωσιακή, αν αναλογιστούμε το πολύ υψηλό επίπεδο του τουρισμού στην χώρα μας. Τέλος, το Chryssi Akti βρέθηκε στα τρία καλύτερα ξενοδοχεία τριών αστέρων για Honeymoon, αποτελώντας έναν εξαιρετικό προορισμό για ζευγάρια και νιόπαντρους.

Άλλες σημαντικές διακρίσεις

Το Ξενοδοχείο Chryssi Akti, εκτός από τα τέσσερα σημαντικά βραβεία που κατέκτησε, απέσπασε επίσης και μια σειρά από πολλές σημαντικές διακρίσεις. Αρχικά βρέθηκε ανάμεσα στα Dog Friendly καταλύματα. Επιπλέον, διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία, αλλά και για επαγγελματικά ταξίδια. Τέλος, το Chryssi Akti βραβεύτηκε ως Honeymoon ξενοδοχείο, αλλά και ξενοδοχείο μπροστά στην θάλασσα.

Προς όλους όσους μας τίμησαν με την επίσκεψή τους θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η ικανοποίηση σας αποτελεί για εμάς την μεγαλύτερη επιβράβευση, την πιο σημαντική διάκριση.

Σας περιμένουμε ξανά σύντομα!

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο