Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

Στοιχεία επικοινωνίας

Chryssi Akti, Sure Hotel Collection
Μπατσί, Άνδρος, 84503, Κυκλάδες
Τ: 2282041236, 2282041237 | Φ: 2282041628
Ε: info@hotel-chryssiakti.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με τα απαραίτητα στοιχεία. Θα χαρούμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας και το νησί, να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας! Τα πεδία με (*) είναι απαραίτα για την αποστολή της φόρμας!

Εισάγετε τους χαρακτήρες στο πεδίο

Συχνές ερωτήσεις

Ερώτηση: Πως μπορώ να μεταβώ από το λιμάνι στο ξενοδοχείο;

Εάν διαθέτετε δικό σας μεταφορικό μέσο, θα ακολουθήσετε τον κεντρικό δρόμο προς την Χώρα. Στα 7 χιλιόμετρα θα κάνετε δεξιά στην διασταύρωση, στην πρώτη εισοδο προς Μπατσί. Μόλις βρεθείτε με την παραλία στο δεξί σας χέρι, μετά από 150 μέτρα περίπου θα δείτε το ξενοδοχείο στα αριστερά σας. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο του Μπατσίου μπροστα στην αμμουδιά. Μπορείτε να παρκάρετε στο δημοτικό πάρκινγκ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο δωρεάν.

Εάν δεν διαθέτετε δικό σας μέσο, μπορείτε να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο της γραμμής, που σας αποβιβάζει στην στάση ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο μας ή ένα ταξί. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας κλείσουμε ταξί στο όνομα σας το οποίο θα σας περιμενει έξω από το πλοίο.

Ερώτηση: Τι ώρα μπορώ να παραλάβω το δωμάτιο μου;

Μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Κατόπιν διαθεσιμότητας και επικοινωνίας με την ρεσεψιόν, μπορείτε να το παραλάβετε και νωρίτερα.

Ερώτηση: Τι ώρα πρέπει να παραδώσω το δωμάτιο μου κατά την αναχώρηση μου;

Το δωμάτιο σας θα πρέπει να έχει παραδοθεί το αργότερο έως τις 12:00.

Ερώτηση: Που σερβίρεται το πρωινό και ποιές ώρες;

Το πρωινό σερβίρεται στην τραπεζαρία δεξιά από την ρεσεψιόν, στην εξωτερική βεράντα και στον χώρο της πισίνας. Οι ώρες λειτουργίας του μπουφέ μας είναι από τις 08:00 έως τις 10:00 το πρωί.

Ερώτηση: Ποιές ώρες λειτουργεί το Snack Bar; Προσφέρετε room service;

Το Snack Bar του ξενοδοχείου μας είναι ανοικτό από τις 08:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ. Η κουζίνα μας για ελαφρά γεύματα είναι ανοικτή από τις 11:00 έως τις 19:00. Mπορείτε να εξυπηρετηθείτε στο δωμάτιο σας από τις 08:00 μέχρι και τις 23:00.

Ερώτηση: Ποιές ώρες λειτουργεί η πισίνα;

Η πισίνα λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι και από τις 17:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Ερώτηση: Σε τι απόσταση βρίσκεται το ξενοδοχείο από την θάλασσα;

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην θάλασσα. Μας χωρίζει ένας δρόμος μόλις 5 μέτρων.

Ερώτηση: Ποια είναι η απόσταση του ξενοδοχείου από το κέντρο του Μπατσίου; Θα πρέπει να μετακινούμε με κάποιο μέσο;

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο του Μπατσίου. Εστιατόρια, καφέ, μπαρ και καταστήματα είναι σε απόσταση λίγων μέτρων. Για όσο είστε στο Μπατσί δεν θα χρειαστείτε να μετακινηθείτε με κάποιο μέσο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο