Η ασφάλεια σας & η διασφάλιση της υγείας σας είναι προτεραιότητα μας

Στο ξενοδοχείο Chryssi Akti, Sure Hotel Collection σας προσφέρουμε την ασφαλέστερη διαμονή, καθώς παρακολουθούμε στενά τις τελευταίες εξελίξεις, πρότυπα και πρωτόκολλα που σχετίζονται με το COVID-19 και εκδόθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), την ελληνική κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας, τοπικές υπηρεσίες υγείας και υπαλλήλους δημόσιας υγείας.

Βασικοί Κανονισμοί

  1. Εντατικός καθαρισμός & απολύμανση όλων των περιοχών υψηλής αφής.
  2. Απολυμαντικά υγρά καθαρισμού χεριών, για τους φιλοξενούμενους σε όλους τους    χώρους του ξενοδοχείου.
  3. Υψηλα προτυπα ασφάλειας και υγιεινής των τροφιμων – HACCP
  4. Τήρηση κοινωνικών αποστάσεων τόσο σε κοινοχρήστους χώρους, όσο και στους χώρους αναψυχής όπως πισίνα και παραλία.
  5. Χρηση μέσων ατομικής προστασίας & αυστηρή πολιτική προσωπικής υγιεινής για τα μέλη της ομάδας μας.
  6. Διαθεσιμος συμβεβλημένος ιατρός για την διασφάλιση της υγεία σας.
  7. Απαγορευση εισόδου σε μη διαμένοντες.

Check-in | Check-out

Reception 24hΜε την χρήση συστήματος τελευταίας τεχνολογίας θα έχετε την δυνατότητα διαδικτυακού check in, με την λήψη email, 72 ώρες πριν την άφιξη σας, με αυτό το τρόπο επιτυγχάνουμε  τη τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και το μη συνωστισμό στο κοινόχρηστο χώρο της υποδοχής.

Επιπλέον τηρούνται  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας ,όπως η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από τους εργαζόμενους, διαχωριστικός υαλοπίνακας, και σήμανση του χώρου με οδηγίες.

Το check in θα ξεκινά από τις 15 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται  ενδελεχής καθαρισμός και πλήρη απολύμανση των δωματίων. Το check out θα πραγματοποιείται μέχρι τις 11 π.μ.

Η αποπληρωμή του δωματίου θα γίνεται με ανέπαφες κάρτες ή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Η έκδοση απόδειξης ή τιμολόγιου όπου είναι εφικτό θα αποστέλλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρωϊνό

Ξενοδοχείο με πρωινό στην Άνδρο | ΠαροχέςΕιδικά φέτος για την μεγιστοποίηση της ασφαλείας και την καλύτερη τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων, ο μπουφές καταργείται. Με την χρήση συστήματος τελευταίας τεχνολογίας θα έχετε την δυνατότητα παροχής του πρωινού στο δωμάτιο σας , επιλέγοντας το μενού της αρέσκειας σας, καθώς και την ώρα σερβιρίσματος του.

Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να λάβετε τα ίδια μενού και στη βεράντα του ξενοδοχείου, αλλά κατόπιν ραντεβού, προς αποφυγή συνωστισμού εξαιτίας της μείωσης χωρητικότητας στο χώρο, τηρώντας αυστηρά μέτρα υγιεινής, και διατήρησης των αποστάσεων, τόσο από λοιπούς φιλοξενούμενους, όσο και από τους εργαζομένους.

Το room service του πρωινού θα είναι μεταξύ 07.00 με 10.30 ενώ το service στην τραπεζαρία και την βεράντα του ξενοδοχείου θα πραγματοποιείται 07.00 εως τις 09.30.

Απολύμανση

Κοινόχρηστοι χώροι

Αντισηπτικό υγρό προσβάσιμο  στους επισκέπτες σε εισόδους και περιοχές υψηλής κυκλοφορίας, σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου καθώς και συχνή απολύμανση όλων των επιφανειών που βρίσκονται στους κοινοχρήστους χώρους με την χρήση κατάλληλων και εγκεκριμένων προϊόντων πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ.

Επιπλέον πρόσθετη ασφάλεια επιτυγχάνεται με την απολύμανση μέσω  εκνέφωσης, η οποία θα πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση.

Δωμάτια

Superior Δίκλινο δωμάτιο Sea ViewΌλα τα μη βασικά στοιχεία, όπως περιοδικά, φυλλάδια, σακούλες πλυντηρίου, διακοσμητικά μαξιλάρια, αφαιρούνται από τα δωμάτια. Για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια σας, τα είδη ιματισμού όπως πετσέτες και κλινοσκεπάσματα, θα σας παρέχονται συσκευασμένα. Το προσωπικό καθαριότητας θα τηρεί όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, με την χρήση των απαραίτητων μέσων προστασίας. Η συχνότητα καθαρισμού του δωματίου θα γίνεται κατόπιν αιτήματος σας ,προς αποφυγήν της συχνής επαφής του χώρου σας με το προσωπικό της καθαριότητας. Ο τρόπος καθαρισμός του δωματίου θα πραγματοποιείται με τα πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ απολυμαντικά  με ιδιαίτερη έμφαση στην απολύμανση περιοχών υψηλής αφής όπως πόμολα, διακόπτες, χειριστήρια κλιματισμού και τηλεόρασης. Στρώματα , μαξιλάρια και κουρτίνες θα απολυμαίνονται με σύστημα ατμού και επιπλέον για την μεγίστη δυνατή ασφάλεια σας θα διενεργείται πλήρης απολύμανση του χώρου με σύστημα εκνεφωσης με  χρήση πιστοποιημένου από τον ΕΟΦ απολυμαντικού.

Παραλία – Πισίνα

Ξενοδοχείο με πισίνα στην ΆνδροΤόσο οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες  της παραλίας ,όσο και της πισίνας θα έχουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφάλειας, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός .Για την μεγιστοποίηση της ασφάλεια σας, διενεργείται σε καθημερινή βάση επιστάμενος καθαρισμός των εγκαταστάσεων μας, όπως ξαπλώστρες, τραπέζια, διάδρομοι ,και ντουζ με χρήση πιστοποιημένου από τον ΕΟΦ  απολυμαντικού.

Σε κάθε εναλλαγή του πελάτη θα πραγματοποιείται η ίδια διαδικασία για την καλύτερη τήρηση των μέτρων ,παρακαλείσθε να ενημερώνετε την ώρα που θα κάνετε χρήση των εγκαταστάσεων μας.

Μείνετε ασφαλείς μαζί μας