Είναι σημαντικό για εμάς να αυξάνουμε συνεχώς τη βαθμολογία μας στους ιστότοπους όπου οι χρήστες βαθμολογούν ξενοδοχεία και υπηρεσίες διαμονής. Ειδικά στην Booking.com, όπου για να γράψει ένας χρήστης μια κριτική, πρέπει να έχει μια επιβεβαιωμένη εμπειρία στο ξενοδοχείο μας. Για άλλη μια φορά είμαστε υπερήφανοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και καταφέραμε να αυξήσουμε τη βαθμολογία μας από 8,4 σε 8,9. Η αναγνώριση της εμπειρίας που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας και την επιμονή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεών μας αντικατοπτρίζεται στα βραβείο Guest Review Award. Ευχαριστούμε την Booking.com και τους επισκέπτες μας, οι κριτικές των οποίων οδήγησαν σε αυτό το βραβείο.

Guest Review Awards

Το βραβείο Guest Review Award απονέμεται σε ξενοδοχεία που συγκέντρωσαν βαθμολογία 8-10. Απονέμεται σε υπηρεσίες διαμονής που δεν δίνουν απλώς ένα κλειδί δωματίου, αλλά προσφέρουν μια συνολική εμπειρία. Μια εμπειρία που αποτελείται από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και σημαντικές λεπτομέρειες. Ξεκινάει από την αρχική επαφή με το ξενοδοχείο στο διαδίκτυο μέχρι το check out. Η απονομή των Guest Review Awards είναι ένας τρόπος να μοιραστούμε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας με όσους πρόκειται να επισκεφθούν το νησί μας.

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ετοιμάζει για το καλοκαίρι του 2017 ένα αφιέρωμα στον διακεκριμένο ποιητή και ζωγράφο Νίκο Εγγονόπουλο. Εκατόν δέκα πίνακες και επιλεγμένα ποιήματα θα αναδείξουν την ποιητική του ευαισθησία και την έμφυτη οπτική του προοπτική. Στοιχεία που μαζί δημιούργησαν την εντύπωση του μεγέθους και της πρωτοτυπίας της ζωγραφικής και του λογοτεχνικού του έργου. Ζωγράφος, σκηνογράφος, ποιητής και καθηγητής στο Πολυτεχνείο ΕΜ, θεωρείται ο κυριότερος εκπρόσωπος της δεκαετίας του 1930. Ένας από τους κύριους ομιλητές και πρωτοπόρους του υπερρεαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα.

“Τα λόγια του ποιητή και η πράξη του ζωγράφου, στην ενιαία, αδιαχώριστη ενότητα, όπως μας είναι ευρύτερα γνωστό, η βάση της καλλιτεχνικής δημιουργίας του διακεκριμένου ζωγράφου και ποιητή”. Αυτό γράφουν οι διοργανωτές για τον Νίκο Εγγονόπουλο. Για εκείνον που ταύτισε τη ζωή του με την τέχνη και τη θεωρούσε ελιξίριο που τιμά και διαιωνίζει τη ζωή.

Κάθε πτυχή πλαισιώνεται από εμπεριστατωμένα κείμενα γραμμένα από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το έργο του και περιλαμβάνονται στον δίγλωσσο κατάλογο 290 σελίδων, ο οποίος αναπαράγει και τα 110 έργα.

Σχετικά με τον Νίκο Εγγονόπουλο

Με ευφάνταστη εφευρετικότητα, φανταστική ικανότητα και ευφυΐα, πνευματική επάρκεια και πνευματικό σθένος. Ξεπέρασε τους συμβατικούς περιορισμούς, τις δεσμεύσεις και την ελευθερία με την οποία την ενθάρρυνε η υπερρεαλιστική διαλεκτική, το ύφος και το ήθος της. Έμεινε με ακαταμάχητο ζήλο και αδιαμφισβήτητη δημιουργική ορμή στην αναζήτηση νεοφανών εκφράσεων, μορφών, παραστάσεων και λεκτικών διατυπώσεων.

Χρήσιμες πληροφορίες

Διάρκεια έκθεσης: 25 Ιουνίου – 1 Οκτωβρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 11.00-15.00 και 18.00-21.00, Δευτέρα 11.00-15.00,
Δευτέρα απόγευμα και Τρίτη κλειστά

Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή Tηλ: 210 7252895 – 6
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Άνδρος Tηλ: 22820 22444