Το Chryssi Akti Hotel Sure Hotel Collection by Best Western εγκαινιάζει την νέα του ιστοσελίδα, χαρίζοντας μια ολοκαίνουργια ψηφιακή εμπειρία. Ο νέος ιστότοπος όχι μόνο αντικατοπτρίζει την ηρεμία και τη γοητεία του ξενοδοχείου, αλλά διαθέτει επίσης ένα μινιμαλιστικό και μοντέρνο σχεδιασμό που ενισχύει την εμπειρία του χρήστη. Και υπόσχεται απρόσκοπτη πλοήγηση, εξαιρετική ποιότητα και μια γρήγορη μηχανή κρατήσεων.

Μοντέρνος σχεδιασμός και περιβάλλον

Ο νέος ιστότοπος του ξενοδοχείου αγκαλιάζει μια μινιμαλιστική αισθητική, αντανακλώντας τη δέσμευση του ξενοδοχείου για απλότητα και κομψότητα. Ο σχεδιασμός, που χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και μια ξεκούραστη χρωματική παλέτα, δημιουργεί μια οπτικά ευχάριστη και σύγχρονη εμπειρία πλοήγησης. Η προσεκτικά επιμελημένη διάταξη διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν με ευκολία τον ιστότοπο, ανακαλύπτοντας όλα όσα έχει να προσφέρει το Chryssi Akti Hotel Sure Hotel Collection by Best Western.

Η δέσμευση για άριστη ποιότητα επεκτείνεται πέρα από τον φυσικό χώρο του ξενοδοχείου και στην ψηφιακή του παρουσία. Ο ιστότοπος αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης του ξενοδοχείου για παροχή κορυφαίας εμπειρίας για τους επισκέπτες του. Οι εικόνες αναδεικνύουν την ομορφιά του ξενοδοχείου και του περιβάλλοντα χώρου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βυθιστούν νοερά στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του πριν κάνουν την κράτηση τους.

Μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης

Το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας του Chryssi Akti Hotel Sure Hotel Collection by Best Western προσφέρει μια απρόσκοπτη και ευχάριστη διαδικτυακή εμπειρία. Η συνεργασία με την otherwise.gr και τον Γιάννη Πιττακίδη είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός ιστότοπου που αντικατοπτρίζει το μοντέρνο και μινιμαλιστικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου, αλλά και δίνει προτεραιότητα στην διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Καθώς οι επισκέπτες εξερευνούν την νέα ιστοσελίδα του καταλύματος, είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιηθούν στο μέγιστο από το εντυπωσιακό interface, την εύκολη πλοήγηση, τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την αποτελεσματική μηχανή κρατήσεων, δημιουργώντας την αρχή για μια αξέχαστη διαμονή στην Άνδρο.