Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο είναι σίγουρα μια από τις παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο ευγενές νησί. Πήρε το όνομά της, σύμφωνα με τους ντόπιους, από τα μικρά υπόστεγα που προστάτευαν τις βάρκες των ναυτικών και των ψαράδων κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Θα βρείτε την παραλία στο δρόμο προς Χαλκολιμιώνα, κάτω από τη Σταυροπέδα. Αυτός ο γραφικός χωματόδρομος οδηγεί σε αυτή την όμορφη αμμώδη παραλία στα αριστερά.

Παραλία Αποθήκες – Μια βραχώδης, μαγευτική παραλία

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο είναι ιδανική για ψάρεμα και κυρίως για ψαροντούφεκο λόγω των χαρακτηριστικών βράχων της. Αυτοί οι όμορφοι βράχοι είναι επίσης εξαιρετικοί για καταδύσεις στα πράσινα, κυκλαδίτικα νερά. Ο βυθός της παραλίας είναι επίσης εξαιρετικός, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε μαζί σας μάσκα θαλάσσης. Το βουνό ακριβώς πάνω από την αμμώδη παραλία είναι γεμάτο πουρνάρια και συκιές, σχηματίζοντας ένα εξωτικό τοπίο.

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο είναι μια παραλία που προσελκύει όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους. Το beach bar και ο εύκολος χωματόδρομος το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για όλους. Τα νερά είναι υπέροχα και βαθιά, ιδανικά για καταδύσεις και ψάρεμα. Πολλοί άνθρωποι την επισκέπτονται για να βγάλουν αξέχαστες υποβρύχιες φωτογραφίες και να γνωρίσουν την υπέροχη υδρόβια ζωή της Άνδρου.

Πώς να πάω;

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με ψηλό αυτοκίνητο για τον χωματόδρομο, αλλά και όσοι έχουν μικρότερο αυτοκίνητο δεν θα δυσκολευτούν σημαντικά να φτάσουν στην παραλία. Ο χωματόδρομος είναι σχετικά βατός και βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού. Τέλος, θα βρείτε άφθονο χώρο για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας. Τα πανέμορφα γαλαζοπράσινα νερά και το εξωτικό τοπίο αξίζουν σίγουρα την επίσκεψή σας.

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.