Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

?>
post-title Guest Review Award 2016 από την Booking.com https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/booking_award_cover.jpg 2017-02-06 18:29:25 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο

Guest Review Award 2016 από την Booking.com

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο
Guest Review Award 2016 από την Booking.com

Guest Review Award 2016 από την Booking.com

Guest Review AwardΝιώθουμε περήφανοι όταν οι κόποι και οι προσπάθειες που καταβάλλουμε αναγνωρίζονται. Πόσο μάλλον όταν αναγνωρίζονται από μια ιστοσελίδα ηγέτη στον τομέα της φιλοξενίας όπως η Booking.com. H βράβευση μας με το Guest Review Award 2016 αντικατοπτρίζει την εμμονή μας για την ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων μας και την εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Ευχαριστούμε την Booking.com και φυσικά τους επισκέπτες μας από των οποιών τις αξιολογήσεις λάβαμε αυτή την βράβευση.

Σχετικά με τα Guest Review Award

Τα κορυφαία καταλλύματα κατανούν ότι οι επισκέπτες δεν χρειάζονται απλά ένα μαξιλάρι να ακουμπήσουν το κεφάλι τους. Θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Από την πρώτη εικόνα που βλέπουν στο διαδίκτυο, το καλωσόρισμα κατά την άφιξη τους και την ατμόσφαιρα που τους περιβάλλει. Η εμπειρία τους στο κατάλλυμα “χτίζεται” από πολλές ζωτικές και σημαντικές λεπτομέρειες. Η Booking.com εδώ και 4 χρόνια αναγνωρίζει τα καταλλύματα που κερδίζουν στις λεπτομέρειες. Η εμπειρία του χρήστη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος λειτουργίας ενός ξενοδοχείου και κατ’ επέκταση της Booking. Τα Guest Review Awards είναι ένας τρόπος για εμάς να μοιραστούμε την επιτυχία μας με τους πελάτες μας. Το Guest Review Award απονέμεται σε καταλλύματα με βαθμολογία πάνω από 8.

Ξενοδοχείο με πισίνα στην Άνδρο

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο