Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

post-title Guest Review Award 2017 από την Booking.com https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/booking_award_cover-2017.jpg 2018-02-03 17:47:51 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή

Guest Review Award 2017 από την Booking.com

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή
Guest Review Award 2017 από την Booking.com

Guest Review Award 2017 από την Booking.com

Guest Review Award 2017Για μια ακόμη χρονιά είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και των κόπων μας με το Guest Review Award 2017 από την Booking.com. Αναγνωρίση από την Booking.com σημαίνει αναγνώριση από τους επισκέπτες μας. Αναγνώριση από την booking.com από μια ιστοσελίδα πρωταγωνιστή στον τομέα των καταλυμάτων. Το Guest Review Award 2017 αντικατοπτρίζει την εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.  Την προσήλωση μας στην ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων μας. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την Booking.com και τους επισκέπτες μας από των οποιών τις αξιολογήσεις λάβαμε αυτή την βράβευση.

Σχετικά με τα Guest Review Award

Το βραβείο αυτό λαμβάνουν τα καταλλύματα που κατανούν ότι οι επισκέπτες τους χρειάζονται πολλά παραπάνω από ένα κλειδί δωματίου. Βιώνουν μια εμπειρία από την πρώτη εικόνα που βλέπουν στο διαδίκτυο, το καλωσόρισμα κατά την άφιξη τους και την ατμόσφαιρα που τους περιβάλλει. Η εμπειρία τους στο κατάλλυμα αποτελείται από πολλές σημαντικές λεπτομέρειες. Η Booking.com εδώ και 5 χρόνια αναγνωρίζει τα καταλλύματα που κερδίζουν στις λεπτομέρειες. Η ιδιαίτερη εμπειρία του επισκέπτη είναι ο θεμέλιος λίθος ενός ξενοδοχείου και κατ’ επέκταση της Booking.com. Τα Guest Review Awards είναι ένα μέσο να μοιραστούμε την επιτυχία μας με τους πελάτες μας. Το Guest Review Award απονέμεται σε καταλλύματα με βαθμολογία άνω του 8.

Σουίτα Sea View

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο