Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

?>
post-title Guest Review Award 2019 από την Booking.com https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/booking-review-award-blog-image.jpg 2020-01-20 16:51:24 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή

Guest Review Award 2019 από την Booking.com

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή
Guest Review Award 2019 από την Booking.com

Guest Review Award 2019 από την Booking.com

Booking Review Award 2019

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Πόσο μάλλον όταν αυτή η αναγνώριση προέρχεται από ανθρώπους που έχουν επισκεφθεί το όμορφο νησί μας και έχουν επιλέξει το ξενοδοχείο μας για την διαμονή τους. Για μια ακόμη χρονιά καταφέραμε να αυξήσουμε την βαθμολογία μας στα Guest Review Awards 2019 στην booking.com από 8,9 σε 9,2.

Ξενοδοχείο με πισίνα στην ΆνδροΤο Guest Review Award προέρχεται από τη βαθμολογία των πελατών μας και αντικατοπτρίζει την συνολική εμπειρία των επισκεπτών μας από την κράτηση μέχρι και το check-out. Αντικατοπτρίζει την δουλειά όλων μας εδώ στο ξενοδοχείο Χρυσή Ακτή και την εμμονή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων μας.

Ευχαριστούμε όσους συμβάλουν κάθε χρόνο στην επίτευξη των στόχων μας και τους επισκέπτες μας των οποίων η βαθμολόγηση οδήγησε για ακόμη μια χρονιά σε αυτή την βράβευση.

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο