Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

post-title Tonis Sfinos – Live στην Άνδρο https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/toni1.jpg 2017-08-24 11:33:22 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Εκδηλώσεις, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή

Tonis Sfinos – Live στην Άνδρο

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Εκδηλώσεις, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή
Tonis Sfinos – Live στην Άνδρο

Tonis Sfinos – Μια απίστευτη βραδιά στην Άνδρο

Tonis SfinosΉταν μεγάλη μας τιμή να φιλοξενήσουμε τον Tonis Sfinos συμβάλλοντας έτσι σε ένα event μοναδικό για το νησί μας. Ήταν θέμα μερικών λεπτών να αποδεχθούμε την πρόταση χορηγίας της διαμονής του Tonis Sfinos που μας έκανε το Moomba Afterlight. Ο Tonis που δεν είναι Αντώνης αλλά Θανάσης (Θάνος) είναι μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά αυθεντικός παρότι μεταμφιεσμένος. Ο Tonis Sfinos; Τραγουδιστής, πειραχτήρι, μίμος, ανατρεπτικός, χαρισματικός, και μια παρέα από νέους μουσικούς που παίζουν και τον συνοδεύουν σε όλα, έκαναν την Άνδρο να γελάσει! Τρεις και περισσότερες ώρες στο Moomba Afterlight στο Νειμποριό: ξεχνιέσαι, χορεύεις, ξεδίνεις, και συμμετέχεις σ’ ένα πάρτι ζωντανό, που δεν θέλεις να τελειώσει.

Tonis Sfinos. Ανεμελιά κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι

Tonis SfinosΝαι, υπάρχει και αυτή η διασκέδαση! Η νύχτα του «χαβαλέ show». Tonis Sfinos. Ένα είδος ανεμελιάς κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι, με βερμούδα, γέλιο, δροσερό ποτό έξυπνη και εύκολη στοχευμένη σάτιρα, γνωστά τραγούδια με παραποιημένους στίχους, πειράγματα και απολυτή συμμετοχή του κοινού. Ακούμπησαν και ταρακούνησαν την νεολαία και την σήκωσαν – για μια βραδιά – από τις καφετέριες. Ζωντάνεψαν αργά το βράδυ της Παρασκευής το Νημποριό, την παραλία της Χώρας (ο ίδιος το απόγευμα έκανε βόλτα στον πεζόδρομο της Χώρας με άλογο!). Ήταν μια από τις μοναδικές εκδήλωσεις στο νησί που έκλεισε πονηρά το μάτι στους νέους. Οι νέοι έχουν την δική τους θέση και τους δικούς τους κώδικες, στα δρώμενα. Και κυρίως έχουν τις δικές τους απαιτήσεις.

Tonis σε περιμένουμε και του χρόνου το καλοκαίρι…!

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο