Πως θα έρθετε στην Άνδρο

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ

Πως θα έρθετε στην Άνδρο

Πως θα έρθετε στην Άνδρο; Μια από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η Άνδρος συνδέεται με την Αττική μόνο από το λιμάνι της Ραφήνας.

Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να σας κλείσουμε ένα Mini Van ή ταξί στο όνομά σας που θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο της Αθήνας ή στο λιμάνι της Άνδρου. (*Η υπηρεσία προσφέρεται με επιπλέον χρέωση)

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι της Ραφήνας

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Από το αεροδρόμιο με λεωφορείο

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από τη Ραφήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λεωφορειακή γραμμή Αττικής για Ραφήνα, η οποία αναχωρεί από το Επίπεδο Αφίξεων, μεταξύ των Εξόδων 2 και 3, απέναντι από το ξενοδοχείο του αεροδρομίου.

ΑΘΗΝΑ

Λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας

Τα δρομολόγια των λεωφορείων από Αθήνα προς Ραφήνα εκτελούνται από το ΚΤΕΛ Αττικής και αναχωρούν από το ΜΕΤΡΟ Νομισματοκοπείου.

ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ

Με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στη Ραφήνα με το αυτοκίνητό σας είναι μέσω της Αττικής Οδού – Υμηττού ακολουθώντας τις πινακίδες προς Ραφήνα. Μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος στρίβετε δεξιά προς το λιμάνι της Ραφήνας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη Λ. Μαραθώνος χωρίς διόδια.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Μετάβαση στην Άνδρο

How to get to Andros
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Συμβατικά ή ταχύπλοα πλοία

Για να φτάσετε στην Άνδρο θα πρέπει να επιβιβαστείτε σε πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας. Το ταξίδι διαρκεί μόνο 2 ώρες με συμβατικό πλοίο και υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια, τα οποία γίνονται πιο συχνά τα Σαββατοκύριακα και το καλοκαίρι. Θα αποβιβαστείτε στο Γαύριο το κεντρικό λιμάνι της Άνδρου. Για περισσότερες πληροφορίες:

ONLINE BOOKING

Κάντε κράτηση απευθείας στην ιστοσελίδα μας και εξασφαλίστε την καλύτερη τιμή!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens

 This will close in 10 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο