Δραστηριότητες στην Άνδρο

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δραστηριότητες στην Άνδρο

Οι δραστηριότητες στην Άνδρο θα βελτιώσουν την σωματική και ψυχική σας υγεία και θα σας φέρουν σε επαφή με την κουλτούρα και φύση του νησιού. Το ξενοδοχείο Chryssi Akti δεν προσφέρει μόνο υπηρεσίες απευθείας στον επισκέπτη, αλλά και οδηγίες για να επιλέξει την δραστηριότητα που του ταιριάζει.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πεζοπορία στην υπέροχη φύση της Άνδρου

Μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στην Άνδρο για τους λάτρεις της περιπέτειεας, που σας φέρνει σε επαφή με την φανταστική φύση του νησιού. Μέσα από μοναδικά μονοπάτια θα ανακαλύψετε τα πιο σημαντικά μνημεία του νησιού.

Η Άνδρος έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο από μονοπάτια που ξεπερνούν τα 300 χιλιόμετρα και αποτελεί το μοναδικό νησί στην Ελλάδα με Ευρωπαικό Πιστοποιητικό. Από την άλλη αν είστε φαν της ποδηλασίας μπορείτε να δοκιμάσετε τα πιο απαιτητητικά μονοπάτια.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Ανακαλύψτε την πνευματικότητα και κουλτούρα της Άνδρου

Συνδεθείτε με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του νησιού. Μπορείτε να συμμετέχετε σε μαθήματα μαγειρικής για να έρθετε σε επαφή με την παραδοσιακή ανδριώτικη κουζίνα. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

Επιπλέον, επισκεφτείτε τα μοναστήρια του νησιου και ανακαλύψτε την θρησκευτική παράδοση της Άνδρου, μέσα από παραδοσιακές γιορτές.

Τέλος, μπορείτε να συμμετέχετε σε περιηγήσεις στο νησί, για να ανακαλύψετε τα πολλά χωριά και τις περίφημες πηγές των Μένητων.

ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Ευεξία και Διαλογισμός

Εναρμονιστείτε με την συμπαντική ενέργεια μέσω της αρχαίας κινέζικης τέχνης του Taichi Chuan και Qigong. Αυτή η τέχνη προάγει την χαλάρωση και μας γεμίζει με καθαρότητα μυαλού και θετική σκέψη.

Δοκιμάστε Γιόγκα για την απόλυτη χαλάρωση. Αφεθείτε στον διαλογισμό και αναζητήστε την πνευματικότητα. Χαλαρώστε με μασάζ το πρωί.

Τέλος, αν θέλετε να βρίσκεστε σε φόρμα στις διακοπές σας, μπορείτε να δοκιμάσετε αεροβική ή πιλάτες.

ΑΜΜΟΣ - ΝΕΡΟ - ΣΑΝΙΔΑ

Τα θαλάσσια σπορ και η Άνδρος πάνε μαζί

Δοκιμάστε windsurf ένα άθλημα που γυμνάζει το μυαλό και το σώμα. Ανεβάζει την αδρεναλίνη, καταπολεμά το στρες και μας φέρει πιο κοντά στην φύση και στην θάλασσα.

Ελάτε σε επαφή με το νερό και απολαύστε την ταχύτητα και μετά από λίγη εξάσκηση δοκιμάστε πιο εντυπωσιακές φιγούρες.

Το Water skiing είναι για τους περισσότερους ανθρώπους. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τα μυστικά του αθλήματος από 5-6 χρονών. Οι ενήλικες ανάλογα την εμπειρία τους μπορούν να αλλάζουν επίπεδα.

Ξεχάστε όλα τα προβλήματά σας και νιώστε ελεύθεροι!

BOOK NOW

Κάντε κράτηση απευθείας από την ιστοσελίδα μας για να εξασφαλίστε την καλύτερη τιμή.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens

 



This will close in 10 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο