Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

post-title Παραλία Αποθήκες https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/Screen-Shot-2015-02-15-at-4.09.28-PM-1024x501-1.png 2023-02-18 19:40:17 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Παραλίες

Παραλία Αποθήκες

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Παραλίες
Παραλία Αποθήκες

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο είναι σίγουρα ένα από τα σημεία που πρέπει να επισκεφτείτε κατά την διαμονή σας στο νησί. Το όνομά της, σύμφωνα με τους κατοίκους, το πήρε από τα μικρά υπόστεγα που προστάτευαν τις βάρκες των ναυτικών και των ψαράδων τον χειμώνα. Την παραλία θα την βρείτε στο δρόμο για Χαλκολιμιώνα, κάτω από τη Σταυροπέδα. Ο γραφικός αυτός χωματόδρομος οδηγεί στην όμορφη αυτή αμμουδιά από τα αριστερά. 

Παραλία Αποθήκες – Μια βραχώδης, μαγευτική παραλία

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο είναι ιδανική για ψάρεμα και κυρίως ψαροτούφεκο, λόγω των χαρακτηριστικών βράχων της. Τα όμορφα αυτά βράχια είναι εξαιρετικά και για βουτιές στα καταπράσινα, κυκλαδίτικα νερά. Ο βυθός της παραλίας είναι επίσης εξαιρετικός, οπότε καλό είναι να έχετε μαζί σας και μάσκα θαλάσσης. Το βουνό, ακριβώς πάνω από την αμμουδιά είναι γεμάτο με πουρνάρια και συκιές, διαμορφώνοντας έτσι ένα εξωτικό τοπίο.

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο, είναι μια παραλία, πόλος έλξης όλων των ηλικιών και κυρίων των νέων. Το beach bar και ο εύκολος χωματόδρομος την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για όλους. Τα νερά υπέροχα και βαθιά, ιδανικά για καταδύσεις και ψάρεμα. Πολλοί την επισκέπτονται για να τραβήξουν αξέχαστες υποβρύχιες φωτογραφίες και να γνωρίσουν την υπέροχη υδάτινη ζωή της Άνδρου. 

Πως να πάω; 

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο είναι εξαιρετική επιλογή για ανθρώπους με ψηλό αυτοκίνητο για τον χωματόδρομο, αλλά και όσοι έχουν μικρότερο αμάξι δεν θα αντιμετωπίσουν σημαντική δυσκολία να φτάσουν στην παραλία. Ο χωματόδρομος είναι σχετικά βατός και βρίσκεται στην Βόρεια πλευρά του νησιού. Η παραλία Αποθήκες έχει στα αριστερά της τον Χαλκολιμιώνα, οπότε μπορείτε να την συνδυάσετε σε μια εκδρομή σας. Τέλος, θα βρείτε άπλετο χώρο να παρκάρετε το αμάξι σας. Τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά  και το εξωτικό τοπίο σίγουρα αξίζουν την επίσκεψή σας. 

Η παραλία Αποθήκες στην Άνδρο, είναι σίγουρα μια από τις ομορφότερες παραλίες του αρχοντικού νησιού.

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο