Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

?>
post-title Andros Trail Race 2017 https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/androstrailrace20.jpg 2017-09-18 16:08:50 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Εκδηλώσεις

Andros Trail Race 2017

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Εκδηλώσεις
Andros Trail Race 2017

Andros Trail Race 2017

Andros Trail raceΜετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου Andros Trail Race Αγώνα – Ορεινού Τρεξίματος Άνδρου, σε λίγες μέρες περιμένουμε την έναρξη 2ου Andros Trail Race 2017. Ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί εναλλακτική μορφή τουρισμού. Είναι στενά συνδεδεμένος με τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου και της αναψυχής. Η επαφή με το φυσικό μας περιβάλλον γίνεται μέσα από πάμπολες αθλητικές δραστηριότητες. Στην Άνδρο το Andros Trail Race me το ορεινό τρέξιμο έχει συναγωνιστικό χαρακτήρα και βάση την αναψυχή μέσα από την άθληση.

Την Κυριακή 1η  Oκτωβρίου 2017, είναι η μέρα για τους λάτρεις της φύσης, του βουνού και της θάλασσας. Θα απολαύσουν δύο μοναδικές διαδρομές στα μονοπάτια της  Άνδρου, 10 και 24 χλμ. Ο αγώνας διοργανώνεται από την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Andros Trail Race (Trekking Andros & Outdoor Activities ) σε Συνδιοργάνωση με το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προβολή του νησιού, των πεζοπορικών διαδρομών, του εναλλακτικού τουρισμού αλλά και η διάδοση του αθλητισμού.

Andros Trail Race και για παιδιά

Φέτος το Andros Trail Race εμπλουτίστηκε με δύο παράλληλα αγωνίσματα, των 5χλμ και 1χλμ για παιδιά. Θα διεξαχθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν τα επίσημα και κύρια αγωνίσματα. Της Κύριας Μεγάλης Διαδρομής των 24χλμ και της Κύριας Μικρής Διαδρομής των 10χλμ. Από τη χαρά που προσφέρουν το τρέξιμο, η επαφή με τη φύση και η ευγενής άμιλλα δε θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε τους μικρούς μας φίλους. Έτσι, ετοιμάσαμε φέτος και μια junior διαδρομή. 1 χλμ για όσους… εκκολαπτόμενους αθλητές θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση ορεινού τρεξίματος. Με μικρές ανηφόρες και ελάχιστα σκαλιά. Όλα τα παιδιά από 6 έως 17 ετών μπορούν να έρθουν σε επαφή με το τρέξιμο!

Έπαθλα του Αndros Trail Race 2017

3 διαφορετικά υλικά, 3 διαφορετικοί καλλιτέχνες! Σύρμα, Ξύλο και Πηλός και τρεις Ανδριώτες καλλιτέχνες που φιλοτεχνούν τα έπαθλα για τα τρία αγωνίσματα των 24χλμ, 10χλμ, & 5χλμ του Andros Trail Race : ο Χρήστος Ευσταθίου, ο Γιώργος Ελευθερίου και η Κατερίνα Κοντού. Γεννήθηκαν σε διαφορετικά σημεία της Άνδρου, ο καθένας αγάπησε το δικό του υλικό για να σμιλέψει με τα χέρια του. Εμείς εμπιστευτήκαμε το ταλέντο τους και τους αφήσαμε να δημιουργήσουν, μοναδικά και χειροποίητα έπαθλα για τους αθλητές, που θα πάρουν μέρος στο δεύτερο αγώνα του 2017.

Video από το Andros Trail Race 2016

Πάρτε μια γεύση από τον περσινό αγώνα μέσα από ένα καταπληκτικό video:

 

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο