Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

post-title To Chryssi Akti διακρίθηκε στα “Travelmyth Awards 2023” https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/335991718_132826056224157_7439184604442129392_n.jpg 2023-03-20 22:39:04 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Χρυσή Ακτή

To Chryssi Akti διακρίθηκε στα “Travelmyth Awards 2023”

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Χρυσή Ακτή
To Chryssi Akti διακρίθηκε στα “Travelmyth Awards 2023”

Το Chryssi Akti, για ακόμα μία χρονιά, διακρίθηκε στα Travelmyth Awards 2023, επιβεβαιώνοντας με τον πιο αξιόπιστο τρόπο τις εξαιρετικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που προσφέρει. Με σύμμαχο τις ομορφιές της Άνδρου καταφέραμε να σας χαρίσουμε μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής, ώστε να αφήσετε πίσω όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητάς σας. Η ανταμοιβή μας; Το χαμόγελό σας και η στήριξή σας στα φετινά βραβεία των Travelmyth Awards 2023.

Travelmyth Awards 2023 – Τέσσερα σπουδαία βραβεία

Στα φετινά βραβεία των Travelmyth Awards 2023 το Chryssi Akti βρέθηκε μέσα στους μεγάλους διακριθέντες, κάνοντας φυσικά την μεγάλη διαφορά στο πανέμορφο νησί της Άνδρου, αλλά και στις Κυκλάδες  γενικότερα. Η ικανοποίησή μας είναι πολύ μεγάλη και νιώθουμε πολύ περήφανοι που οι προσπάθειες μας και η φιλοξενία μας επιβραβεύονται κάθε χρόνο. Το Chryssi Akti βραβεύτηκε ως ένα από τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία σε όλες τις Κυκλάδες. Επιπλέον, σύμφωνα με το Travelmyth το Chryssi Akti είναι ανάμεσα στα τρία καλύτερα ξενοδοχεία στην Άνδρο! Επιπλέον, βρίσκεται στα καλύτερα ξενοδοχεία τριών αστέρων  για  business ταξιδιώτες και στα καλύτερα ξενοδοχεία  για οικογενειακές διακοπές, αποτελώντας έναν εξαιρετικό προορισμό για ζευγάρια με παιδιά.

 

Άλλες σημαντικές διακρίσεις

Το Ξενοδοχείο Chryssi Akti, εκτός από τα τέσσερα σημαντικά βραβεία που κατέκτησε, απέσπασε επίσης και μια σειρά από πολλές σημαντικές διακρίσεις. Αρχικά βρέθηκε ανάμεσα στα Dog Friendly καταλύματα. Επιπλέον, διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος. Τέλος, το Chryssi Akti βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία μπροστά στην παραλία, αλλά βρέθηκε επίσης ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία με εξωτερική πισίνα.

 

Προς όλους όσους μας τίμησαν με την επίσκεψή τους θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η ικανοποίηση και το χαμόγελό σας αποτελεί για εμάς το σημαντικότερο από όλα τα βραβεία. 

Σας περιμένουμε στο Ξενοδοχείο Χρυσή Ακτή στην Άνδρο! 

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο