Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το περασμένο έτος ήταν γεμάτο δυσκολίες και προκλήσεις για τον τομέα του τουρισμού. Τα ξενοδοχεία με χαμηλή επισκεψιμότητα καλούνται να επενδύσουν σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας τους σε όλα τα επίπεδα και να εφαρμόσουν νέα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

Σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση, έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να συμβάλουμε στην επιβράδυνση της εξάπλωσης της πανδημίας και να κρατήσουμε όλους τους επισκέπτες μας ασφαλείς. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε χωρίς να θυσιάσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την εμπειρία που προσφέρουμε σε όσους μας εμπιστεύονται για τη διαμονή τους στην Άνδρο.

Μια χρονιά γεμάτη βραβεία

Η προσπάθειά και η επιμονή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, επιβραβεύονται φέτος με τα ετήσια βραβεία Travelmyth για το 2021. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το ξενοδοχείο μας διακρίθηκε σε 7 κατηγορίες από τους επισκέπτες αυτής της εξειδικευμένης μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με το Travelmyth, το Chryssi Akti είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στο Μπατσί και συμπεριλαμβάνεται σε 6 άλλες κατηγορίες. Ανάμεσά τους, βρισκόμαστε στο Top 20 των παραθαλάσσιων ξενοδοχείων των Κυκλάδων. Είναι πολύ σημαντική διάκριση για εμάς και την ομάδα μας να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ανάμεσα σε αμέτρητα παραθαλάσσια ξενοδοχεία των Κυκλάδων.

Άλλες κατηγορίες που διακριθήκαμε είναι τα 30 καλύτερα ξενοδοχεία τριών αστέρων στις Κυκλάδες, για νεόνυμφους, επαγγελματίες, κατοικίδια και οικογένειες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε χρόνο. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!