Η Chryssi Akti ήταν ανάμεσα στο κορυφαίο 10% των καταχωρήσεων στο Tripadvisor, κερδίζοντας το βραβείο Travelers’ Choice. Η Chryssi Akti ήταν ανάμεσα στο κορυφαίο 10% των καταχωρήσεων στο Tripadvisor, κερδίζοντας το βραβείο Travelers’ Choice.

Λίγα λόγια για τη Chryssi Akti

“Αυτό δεν είναι απλώς μια ανταμοιβή για τις υπηρεσίες μας. Αυτό το βραβείο είναι ένας οδηγός για να συνεχίσουμε στη σωστή κατεύθυνση και ένα κίνητρο για να γίνουμε καλύτεροι. Φυσικά, το καλύτερο βραβείο είναι μακράν το χαμόγελο στα πρόσωπα των επισκεπτών μας. Γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, είμαστε περήφανοι.

Έτσι, σε όλους εσάς που μας επισκεφτήκατε, μας εμπιστευτήκατε και μας ψηφίσατε, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Είναι τιμή μας που κερδίσαμε αυτό το υψηλού κύρους βραβείο. Τέλος, ελπίζουμε να σας ξαναδούμε στις επόμενες διακοπές σας στο όμορφο νησί της Άνδρου”.

Tripadvisor για τους νικητές

“Συγχαρητήρια στους νικητές του Tripadvisor Travelers’ Choice 2022”, δήλωσε η Kanika Soni, Chief Commercial Officer του Tripadvisor. “Τα Βραβεία Travelers’ Choice Awards αναγνωρίζουν το καλύτερο στον τουρισμό και τη φιλοξενία, σύμφωνα με αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη σημασία: τους επισκέπτες σας. Η κατάταξη μεταξύ των νικητών του Travelers’ Choice είναι πάντα δύσκολη – αλλά ποτέ περισσότερο από φέτος, καθώς βγαίνουμε από την πανδημία. Είτε χρησιμοποιείτε νέες τεχνολογίες, είτε εφαρμόζετε μέτρα ασφαλείας, είτε προσλαμβάνετε εξαιρετικό προσωπικό, είμαι εντυπωσιασμένη από τα βήματα που έχετε λάβει για να ανταποκριθείτε στις νέες απαιτήσεις των ταξιδιωτών. Προσαρμοστήκατε άψογα μπροστά στις αντιξοότητες”.

Για να δείτε τις κριτικές των ταξιδιωτών κάντε κλικ εδώ