Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

?>
post-title Guest Review Award 2018 από την Booking.com https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/booking_award_cover-2018.jpg 2019-01-13 21:42:06 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή

Guest Review Award 2018 από την Booking.com

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο, Χρυσή Ακτή
Guest Review Award 2018 από την Booking.com

Guest Review Award 2018 από την Booking.com

Guest Review Award 2018Είναι σημαντικό για εμάς να αυξάνουμε συνεχώς την βαθμολογία μας στις ιστοσελίδες που οι χρήστες βαθμολογούν τα καταλύματα. Πόσο μάλλον στην Booking.com στην οποία για να γράψει ένας χρήστης μια κριτική πρέπει να έχει μείνει στο ξενοδοχείο μας. Για μια ακόμη χρονιά είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και των κόπων μας αφού καταφέραμε να αυξήσουμε την βαθμολογία μας από 8,4 σε 8,9. Η αναγνώριση της εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας και η εμμονή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων μας αντικατοπτρίζεται στο Guest Review Award. Ευχαριστούμε την Booking.com και τους επισκέπτες μας των οποιών οι αξιολογήσεις οδηγούν σε αυτή την βράβευση.

Τα Guest Review Award

Το Guest Review Award απονέμεται στα καταλλύματα που συγκεντρώνουν βαθμολογία από 8 έως 10. Απονέμεται στα καταλύματα που δεν δίνουν απλά ένα κλειδί δωματίου αλλά προσφέρουν μια συνολική εμπειρία. Μια εμπειρία που αποτελείτε από βασικές παροχές αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες. Ξεκινά από την αρχική επαφή με το κατάλλυμα στο διαδίκτυο μέχρι το check out. Η Booking.com τα τελευταία 6 χρόνια αναγνωρίζει τα καταλλύματα που κάνουν την υπέρβαση. Η ιδιαίτερη εμπειρία του επισκέπτη είναι ο θεμέλιος λίθος ενός ξενοδοχείου και κατ’ επέκταση της Booking.com. Η απονομή του Guest Review Awards είναι ένας τρόπος να μοιραστούμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας με όσους πρόκειται να επισκεφθούν το νησί μας.

 

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο