Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

post-title To Chryssi Akti διακρίθηκε με 7 βραβεία στα “Travelmyth awards 2021” https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/social-travelmyth.jpg 2021-01-26 22:43:22 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο

To Chryssi Akti διακρίθηκε με 7 βραβεία στα “Travelmyth awards 2021”

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Άνδρος, Βραβεία, Ξενοδοχείο
To Chryssi Akti διακρίθηκε με 7 βραβεία στα “Travelmyth awards 2021”

Μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις

Travelmyth awards 2021

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη δυσκολίες και προκλήσεις για τον τουρισμό. Τα ξενοδοχεία εν μέσω πτώσης επισκεψιμότητας κλήθηκαν να επενδύσουν σε αλλαγές του τρόπου λειτουργίας τους σε όλα τα επίπεδα και να εφαρμόσουν νεά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

Σε αυτή την πρωτοφανή για όλους κατάσταση, καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να βοηθήσουμε στην επιβράδυνση της εξάπλωσης της πανδημίας και να κρατήσουμε όλους τους επισκέπτες μας ασφαλείς. Να κάνουμε από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατόν χωρίς όμως να θυσιάσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την εμπειρία που προσφέρουμε σε όσους μας εμπιστεύονται για την διαμονή τους στην Άνδρο.

Μια χρονιά γεμάτη βραβεία

Η προσπάθεια μας και η εμμονή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών μας φέτος επιβραβεύεται από τα ετήσια βραβεία της Travelmyth για το 2021. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το ξενοδοχείο μας διακρίθηκε σε 7 κατηγορίες από τους επισκέπτες της εξειδικευμένης μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων.

Top 20 παραλιακά ξενοδοχείαΣύμφωνα με την Travelmyth, το Chryssi Akti είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στο Μπατσί και περιλαμβάνεται σε άλλες 6 κατηγορίες. Μεταξύ αυτών βρισκόμαστε στα Top 20 παραλιακά ξενοδοχεία των Κυκλάδων. Αποτελεί μια πολύ σημαντική διάκριση για εμάς και την ομάδα μας να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ανάμεσα σε αμέτρητα παραλιακά ξενοδοχεία στις Κυκλάδες.

Άλλες κατηγορίες που διακριθήκαμε είναι: Top 30 ξενοδοχεία τριών αστέρων στις Κυκλάδες, για νιόπαντρους, για business επισκέπτες, για κατοικίδια και για οικογένειες.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε χρόνο. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

 

 

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο