Ένα μοναδικό ξενοδοχείο στην Άνδρο… μια ανάσα από την αμμουδιά!

post-title Το Chryssi Akti μεγάλος νικητής στο Travelers’ Choice award 2022 https://hotel-chryssiakti.gr/wp-content/uploads/travelers-trip-advisor.jpg 2022-05-17 10:31:37 yes no Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Βραβεία, Ξενοδοχείο

Το Chryssi Akti μεγάλος νικητής στο Travelers’ Choice award 2022

Αναρτήθηκε από Kατηγορίες: Βραβεία, Ξενοδοχείο
Το Chryssi Akti μεγάλος νικητής στο Travelers’ Choice award 2022

Το Chryssi Akti βρέθηκε ανάμεσα στο 10% των καλύτερων καταχωρήσεων του Tripadvisor, κερδίζοντας το Travelers’ Choice award 2022. Το Travelers’ Choice award επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που έχουν λάβει τις καλύτερες αξιολογήσεις και κριτικές από επισκέπτες και πελάτες τους τελευταίους 12 μήνες.

Όσο δύσκολη κι αν ήταν η χρονιά που πέρασε, το Chryssi Akti  ξεχώρισε, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας διαμονή, πάντα με πρώτο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 

Λίγα λόγια από το Chryssi Akti

“Αυτό το  βραβείο δεν αποτελεί για εμάς απλώς μια επιβράβευση για τις υπηρεσίες μας. Αυτό το βραβείο αποτελεί οδηγό για να συνεχίσουμε στον σωστό δρόμο, κίνητρο για να γίνουμε καλύτεροι. Φυσικά, μεγαλύτερη διάκριση από το χαμόγελο στα πρόσωπα των επισκεπτών μας δεν υπάρχει. Πραγματικά, το να γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις σας, μας κάνει περήφανους.

Σε όλους εσάς λοιπόν, σε όσους μας επισκέφτηκαν, μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Με τιμή αποδεχόμαστε αυτό το σημαντικό βραβείο και ελπίζουμε να ιδωθούμε ξανά στις επόμενες διακοπές σας στο πανέμορφο νησί της Άνδρου”. 

Το Tripadvisor για τους νικητές

“Συγχαρητήρια στους νικητές του Tripadvisor Travelers’ Choice award 2022”, δήλωσε η Kanika Soni, Chief Commercial Officer του Tripadvisor. Το Travelers’ Choice Awards αναδεικνύει τους καλύτερους στον τουρισμό και τη φιλοξενία, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους τους επισκέπτες σας. Ένα βραβείο Travelers’ Choice είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση – αλλά ποτέ πιο δύσκολη από ό,τι φέτος, καθώς σιγά σιγά βγαίνουμε από την πανδημία.

Είτε πρόκειται για τη χρήση νέας τεχνολογίας και την εφαρμογή μέτρων ασφαλείας είτε για την πρόσληψη εξαιρετικού προσωπικού, εντυπωσιάζομαι από τα βήματα που έχετε λάβει για να ανταποκριθείτε στις νέες απαιτήσεις και ανάγκες των ταξιδιωτών. Προσαρμοστήκατε άψογα μπροστά σε όλες τις αντιξοότητες”.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα σχόλια των επισκεπτών μας

Φορτώνει…

Μετάβαση στο περιεχόμενο