Η Chryssi Akti, για άλλη μια χρονιά, διακρίθηκε στα Travelmyth Awards 2023, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει. Καταφέραμε να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής, ώστε να αφήσετε πίσω σας την πολυάσχολη καθημερινότητά σας. Η αληθινή μας ανταμοιβή; Το χαμόγελό σας και η υποστήριξή σας στα φετινά Travelmyth Awards 2023.

Travelmyth Awards 2023 – Τέσσερα σημαντικά βραβεία

Στα φετινά Travelmyth Awards 2023, η Chryssi Akti ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές, κάνοντας τη μεγάλη διαφορά στο πανέμορφο νησί της Άνδρου, αλλά και στις Κυκλάδες γενικότερα. Νιώθουμε πολύ περήφανοι που οι προσπάθειες και η φιλοξενία μας ανταμείβονται κάθε χρόνο. Η Chryssi Akti βραβεύτηκε ως ένα από τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στις Κυκλάδες. Επιπλέον, σύμφωνα με το Travelmyth, το Chryssi Akti συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 καλύτερα ξενοδοχεία της Άνδρου. Ακόμα, είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία τριών αστέρων για επαγγελματίες ταξιδιώτες και ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία για οικογενειακές διακοπές, καθιστώντας το έναν εξαιρετικό προορισμό για ζευγάρια με παιδιά.

Άλλα σημαντικά βραβεία

Το Chryssi Akti Hotel, εκτός από τα τέσσερα μεγάλα βραβεία που κέρδισε, απέσπασε επίσης πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Αρχικά, βρέθηκε ανάμεσα στα καταλύματα που είναι φιλικά προς τους σκύλους. Επιπλέον, διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία για μήνα του μέλιτος. Τέλος, η Χρυσή Ακτή βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία αλλά και ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία με εξωτερική πισίνα.

Σε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την επίσκεψή τους θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η ικανοποίηση και το χαμόγελό σας είναι το πιο σημαντικό από όλα τα βραβεία για εμάς.

Σας περιμένουμε στη Chryssi Akti στην Άνδρο!